San Tommaso

Naša vinarija

Vinarija San Tommaso sastoji se od glavne kuće površine 350 m² i pomoćnih objekata ukupne površine preko 500 m². U glavnoj kući je velika dvorana, kušaonica vina, vinarija te mali etnografski muzej. Ispred vinarije uređena je terasa na kojoj možete, na toplom istarskom suncu s pogledom na netaknutu prirodu, uživati u našoj gastronomskoj ponudi i vrhunskim vinima.

Vina se čuvaju u podrumima u kojima se može osjetiti sva naša ljubav i pažnja s kojom ih proizvodimo. Podrum se prostire na površini od 160 m², a vina zriju u inox bačvama ukupne zapremine od 60.000 litara. Nakon dovršenog procesa zrenja vino se pretače u hrastove bačve, u kojima se čuvaju i dobivaju svoj specifični okus, ili se flaširaju u butelje. U ugodnoj atmosferi kušaonice vina možete probati sva vina iz naše ponude te se podrobno upoznati s njihovim nastankom, uživati u njihovim bogatim i okrepljujućim okusima, bogatom bukeu i harmoničnosti.

Također sva vina možete i kupiti u našoj vinariji kako biste u toplini svoga doma mogli nastaviti uživati u njima i sjećati se ugodnih trenutaka provedenih u našoj vinariji. Na katu iznad velike dvorane nalazi se mali etnografski muzej u kojem smo od zaborava sačuvali razne predmete koji su se nekada u istarskom selu koristili za proizvodnju vina, u njemu možete doznati sve o njima i njihovoj funkciju u proizvodnji vrhunskih istarskih vina. U gastronomskoj ponudi nudimo autohtone istarske delicije koje pripremamo u vlastitoj kuhinji u sklopu imanja te smo u mogućnosti ispuniti vaše gastronomske želje.

Golaš, Balle, Istra