O nama

U mirnom zapadnoistarskom selu Golaš, udaljenom 15 km od Rovinja, nalazi se Vinarija San Tommaso. Smještena je u kraju u kojem se vinarstvo, uzgajanje grožđa, pravljenje dobrog vina i uživanje u njemu, njeguje već stoljećima, što dokazuje i rimsko arheološko nalazište u neposrednoj blizini.

Položaj vinarije je idealan, u prekasnoj istarskoj prirodi, na imanju starom 150 godina na kojem je živio veleposjednik koji se oduvijek bavio proizvodnjom vina i svu svoju ljubav i znanje prenosio na svoje bližnje. Prilikom kompletne restauracije imanja San Tommaso vodila se briga da ono zadrži originalni istarski izgled kako bi se u takvom ambijentu mogla gostima prenijeti stoljetna ljubav i znanje o vinu te dočarati ozračje života kakav je bio početkom 19. stoljeća. U našoj vinariji mogu uživati skupine do 100 gostiju. U gastronomskoj ponudi su vrhunska vina iz vlastite proizvodnje i autohtone istarske delicije.

U sklopu vinarije nalaze se podrumi u kojima vino dozrijeva i kušaonica vina u kojoj možete kušati sva naša vina. Naši vinogradi ukupne površine 20 ha smješteni su u okolici Rovinja, u kraju poznatom po vinima vrhunske kvalitete i bogatog okusa. Pozivamo Vas da nam se pridružite te da zajedno uživamo. Veselimo se vašem dolasku!

Obitelj Debeljuh

Golaš, Balle, Istra